† † † † † † † Let's kill tonight † † † † † † †

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Be strong, be Fierce, Cheer like a Champion (:Noni, siin ois vähän kuvia viimepäiviltä!

Elikkäs viimeviikonloppu sujui ihan hyvin, menin perjantaina treenien jälkeen kenkulle josta lähettiin Antsan kans Annulle mis oli porukkaa, oltiin toki ainoot selvät koska kello oli jo sen kymmenen. Sit ilta kuluikin aika nopeesti ihan hyvässä tunnelmassa (:
Lauantaina aloteltiin kenkulla isolla porukalla ja lähettiin jatkoille lintulaan, tapasin ihmisen joka on ihan miespuolinen versio musta ! kaikki kokoajan sano et ollaan ihan samanlaisia yms, olin aika hämmentynyt.
Sunnuntaina suunnattiin annun kanssa kohti nokiaa, koska DTC-näytös jossa fiercecatseilla (mun joukkue) oli esitys. Kaikki DTCn joukkueet oli tehny sinne esityksen, hyvin kaikki Kissat veti ! Meidän joukkueesta ei ole kuvia koska annu otti koko esityksen videolle :( Meni kuulemma ihan semisti muutamasta kömmähdyksestä huolimatta ! 
Tälle viikonlopulle ei oo muita suunnitelmia kun BMTH/PIERCE THE VEILIN keikka ! Can't wait !
Lisäks ALL TIME LOWkin on tulossa kuulemma suomeen, i'm so happy. 
Ens viikolla olis luvassa DTC- karsintoja, oon karsimassa BlackCatseihin, eli naisten 2. kisajoukkueeseen, oon jo tosi kauan halunnut sinne ja toivon nyt pääseväni, viime karsinnoissa en siis ollut koska selkä oli edelleen paskana. 

Mut eipä sitten muuta, tä oli tällainen nopee päivitys ! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti