† † † † † † † Let's kill tonight † † † † † † †

maanantai 17. helmikuuta 2014

We go together or we don't go down at all

ALL TIME VITUN LOW @ THE CIRCUS HELSINKI 16.2.2014
(mullakin on oikeus olla välillä fangirl)
blitz kids

ja sit ALL TIME LOW


tä on mun lempi kuva Alexista ikinä ja vielä ite ottama koska täst tulee ihan mieleen se gif missä joku fani itkee yleisös ja Lex sanoo: "why are you crying? I love you"
Mut joo tosiaan eilinen oli paras päivä ikinä ja vaikka olinkin kuumeessa ja muutenkin kylmissäni jonottanut 8h, riehunu, hyppiny, huutanu ja laulanu niit kovaa et lähti ääni, itkeny, kiljunu, huutanu joka biisin sanat niin kovaa kun keuhkoista ikinä lähti ja silti aloin heti itkeen onnesta kun pääsin himaan. 
Oltiin toka rivissä (taas) riinan ja eevan kans (:
Ne soitti Six feet under the stars, joka on mun lempi biisi ATL'tä ja oikeestaan lempi biisi muutenkin, ja lauloin joka vitun sanan niin kovaa ja intohimolla ja hypin ja menin ihan sekasin siinä vaiheessa, sit Alex tuli siihen meiän eteen ja näytin sille sydäntä ja se hymyili ja anto lentosuukon <3
Sit heitin Jackille rintsikat joihin olin kirjoittanu "Why Fuck a Burrito, when you can fuck me?" ja sit puhelinnumeron ja nimen yms. 
Settilista oli ihan täydellinen, siin oli melkein kaikki mun lempi biisit paitsi Jasey Rae, Lullabies, Running from Lions ja The Girl's a Straight up Hustler mut ymmärrän et ne ei soittanu niit kun ei ne soita niit melkein koskaan. Itkin Remembering Sundayssa ja Therapyssa, mut hymyilin silti koska olin niin helvetin onnellinen <3 
Ostin lopuks tämmösen kassin

En ymmärrä kui voi olla näin paljon tunteita yhtä bändiä, neljää jätkää kohtaan !
Kiitos All Time Low !

ps. anteeks kun en oo jaksanu päivitellä yhtään :( yritän ryhdistäytyä <3

loveyouall <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti