† † † † † † † Let's kill tonight † † † † † † †

keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Darling you can't let everything seem so dark blue.Taas pitkästä aikaa pääsin päivitteleen, kun kerrankin on tapahtunut edes jotain kirjoittamisen arvoista. 
Kesäloma on mennyt ihan hiton nopeesti, enkä oo saanut oikeestaan mitään järkevää tehtyä, paitsi et parin viikon ryyppyputki ja käytiin sunnuntaina Lauran, Siirin ja Jassun kans Särkänniemessä. En ottanut kameraa mukaan koska se olis kuitenkin menny vaan paskaks :D Samana iltana mentiin kans koskenrantaan parille, ja jatkettiin siitä koskiin Lotilaan. Bussimatka oli sen verran hauska ettei siitä sen enempää :)


Maanantaina lähdettiin sit Jassun, Lauran, Hennan ja Tuomaksen kanssa pälkäneelle mökille! Mökki oli ihanasti saaressa, eikä tarvinnu kuunnella mitään ylimääräistä meteliä. Ostettiin Lauran kans viinapullo ja se ilta kuluikin sit uidessa ja saunoessa vergi huuruissa. 
Tiistai iltana kun tultiin pois, mentiin loppupäiväks Lauran kans Hakalanrantaan uimaan ja ottaan arskaa.
Nyt oon vaan höllänny kotona ja kattonu How I met your Mother, taas vaihteeks. Tänään sorruin ostaan Baby Lipsin, enkä oikeen ymmärrä miks kaikki ylistää niitä niin vitusti :D

Pikkusisko/veli syntyy ihan näinä päivinä, joten en pääse liikkuun kotoota oikein mihinkään, ainakaan yöksi. No, seuraavat suunnitelmat onkin vasta (jo) perjantaille koska Musarit ja Eppu Normaali. 

Eipä mulla sit mitään muuta, ajattelin nyt vihdosta viimein tehdä sen mydayn tässä jokupäivä, luultavasti huomenna jos muistan :D ja muuten, oon taas sinkku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti