† † † † † † † Let's kill tonight † † † † † † †

keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Every me and Every you, kuulumisia taas.

En oo taas muistanut/ehtinyt päivitellä.. joten tässä on nyt vähän kuulumisia ja mun maailman menoja.

Koulut on alkanut, pikkusisko syntynyt, muuttoa suunnitteilla ja elämä muuttuu. 

Mun elämästä on tullut paljon tasaisempaa koulujen alun jälkeen (verrattuna esim viime vuoteen, olin aivan sekaisin ja kuljin milloin missäkin ja kenen kanssa). Sain töitä. Kahtia töitä. Yks suuri unelma toteutui, ja pääsin valmentamaan Cheerleaders minejä (oon kyllä vielä apuvalmentaja mut toimin kyllä kuin oikee valmentaja, se on ehkä vähän väärin mut who cares.) Sit alotan puhelinmyyjänä ensviikolla ja siitä pitäis repiä massit kämppään, jonka ajattelin jakaa siskoni kanssa. 

Kokkikolmoset (y)
Oon myös saanu uusia kavereita Amitsussa, ja meiän luokka on mahtava !
Mun viikkorutiini menee nykyään seuraavasti:
Maanantaina koulun jälkeen kotiin nukkumaan tai ulos kavereiden kanssa. Tälläviikolla käytiin Miran kanssa puistossa syömässä kiinalaista, Oli ihana sää, aurinko paistoi ja oli niin onnellinen fiilis, rauhallinen olo. Illalla vielä treeniä ja lenkki.
Tiistaina meen aamulla salille, jonka jälkeen meen kouluun. Koulusta kotiin nukkumaan, lenkille ja taas nukkumaan. Eilen käytiin Miran kanssa trellä ottaan mulle napakoru ! Sit käytiin Coffee Housessa kahvilla ja vietettiin tosi mukava päivä. 


Keskiviikkona koulun jälkeen treffaan ihmisiä, kunnes lähden treeneihin. Yhdeksältä kotio, suihkuun ja nukkumaan. Tänään en mennyt treeneihin koska huomasin viimetipassa et treenikassi jäi koululle lokeroon (Y) Mentiin Lauran ja Miran kans pitään uimahallin kahviota ja sit kujailtiin ulkona. jee.
Torstaina koulun jälkeen salille ja siitä suoraan minien valmennukseen, huomenna Laura lähtee mun saliseuraksi ja sit mennään uimaan. Valmennuksen jälkeen kotio pötköttään.
Perjantaina koulun jälkeen ulos, siitä Lyydian kanssa muskariin ja siitä jatkan iltaa milloin mitenkin.
Lauantaina ei oo suunnitelmia, meen miten muut menee tai pötköttelen kotona. 
Sunnuntaina kotona nukkumassa ja illalla lenkille. 

Oon taas alkanut treenaan ihan hulluna ja mikä parasta, tulostakin alkaa jo näkyä :)
Tosin kun työt alkaa niin tää aikataulu muuttuu, ma, ti ja la vietän mukavasti töissä. Jee. 


Fierce Cats !


Hulda Adina <3

           Selasin tässä ykspäivä vanhoja kansioita.. piirrustuksia ja päiväkirjamerkintöjä, ne oli todella surullista luettavaa. En ymmärrä kuinka pohjalla on ihminen joskus voinut olla.
Se sai mut ajattelemaan et kuinka ihanaa että se paska on ohi. Mun elämään on tullut ihania ihmisiä.♥ Nyt kaikki on niin tyyntä ja rauhallista, rakastan tätä !

2 kommenttia: