† † † † † † † Let's kill tonight † † † † † † †

lauantai 15. marraskuuta 2014

Your face is all I need to stay sane

Terve taas :)

En oo taas vaihteeks muistanut päivitellä, mut mulla on siihen hyvä syy: mulla on vaan yks päivä viikosta täysin vapaa ja se on sunnuntai. 

Viime viikot on olleet aika perseestä, koska tää vitun pimeys ja kylmyys, mulla on ihan jäätävä kaamosmasennus. Muutenkin henkisesti kaikki menee päin persettä, saan kokoajan kamalia paniikkikohtauksia (tälläviikolla 3 ja vähintään yhen viikossa) ja se on ihan perseestä. En pysty taaskaan olla koulussa kunnolla koska tuntuu että en kykene, luulin et tää vaihe meni jo sillon 2-3 vuotta sitten mut ei. Pelottaa vähän että kaikki romahtaa taas, koska en tiiä olenko tarpeeks vahva tällaseen enää.

Päivät on kulunut töissä, salilla ja cheerleadingin parissa ja yöunet on jääneet miinuksen puolelle. 


Ainoo asia mikä pitää mut järjissäni on alkoholi ja materialismi onnellisuus. Palkkapäivän kunniaks tuli käytyä perjantaina vähän ostoksilla ja tilailtua ebaysta tavaraa..
Ostin tän ATL paidan riinalta pari vko sitten ;_; rakastan. 

tässä on materialismionnellisuus tiivistettynä yhteen kuvaan. Kiitos Mira, noista maksoin vain 5 vitun euroa.(osa siveltimistä puuttuu)
Ja uuden takinkin sain mukaani kahella kympillä. Tosin kaupan valossa toi vaaleempi osa oli vihreä mut kotiin tultuani huomasin että se on vaan tumman harmaa. :(


Sit vielä nappasin tommosen huivin ja neuleen koska oli jäätävä tarve lämpimiin vaatteisiin jotta pärjään talven yli. 
Ja sit se ostosreissun paras kohta eli ruoka. Pancho Villa oli aika bueno. 
Ostin Joonalta Star Wars Battlefront II ja oon pelannu sitä ihan euforioissa :D 
Sit kans löysin tollasen vanhan pahvilaatikon jossa oli kaikki mun 7-8-luokan paperit, tuli kauheet takaumat niiltä ajoilta ja aivot käy vieläkin vähän ylikierroksilla. 

Oon unohtanut muuten mainita, et olin siellä kurkkuleikkauksessa. Sen jälkeen afkasin vaan himassa monta viikkoa ja ai että tuntu hyvältä päästä viime viikolla pitkästä aikaa vähän alkoholin makuun. 


You say you never wanna be saved
Well that's okay cause I wouldn't know how
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti