† † † † † † † Let's kill tonight † † † † † † †

perjantai 2. tammikuuta 2015

Make sure you kiss your knuckles before you punch me in the face.

Taas tämä perus turha selittely siitä kuinka oon pahoillani että en  oo muistanut päivitellä pitkään aikaan, etc.

Joulu ja uusvuosi on mennyt ihan sairaan nopeesti, koko joululoma oikeestaan. 
Mulle on tapahtunut hyviä asioita ja huonoja asioita, pääsin Blackcatseihin (naisten 2. kisajoukkue), joulu meni rauhallisesti, oon käynyt ostoksilla, tuli myös hankittua lippu Gerard Wayn keikalle ja mua jännittää se ihan sairaasti. Lisäksi uudenvuoden vietin hyvässä seurassa. Silti tässä on ollut nyt taas tällaista henkistä vuoristorataa, hirveen heikko olo ja joinain päivinä en tunne yhtään mitään, joka on hyvä asia, mutta toisina päivinä saatan itkee monta tuntia putkeen vaan koska musta tuntuu siltä. En oo pahemmin sängystä jaksanut nousta tän loman aikana, oon vaan pelannut ja kuunnellut musiikkia ja kokenut muutamia eksistentiaalikriisejä. Mutta päätin viimeyönä hakea ammattiapua, koska millä järjellä mä tulen selviämään normaalista arjesta näin paskassa henkisessä kunnossa, koska nyt viikko on vielä enemmän täysi kun aikasemmin. 

Eli siis nyt ei ole tapahtunut oikeen mitään päivittelemisen arvoista, voisin kyllä mainita pari sanaa vielä joulusta ja lahjoista jne. uudenvuodenaatosta. 

värjäsin hiukset tässä 
 Ihania joululahjoja, uusia reenivaatteita. Lisäks sain rahaa, lahjakortteja, skumppapullon, suklaata, yövaatteita, hiustenhoitojuttuja, farkut, lompakon yms. 


Joululoma alkoi sitten muutaman olusen merkeissä, alottelin Miran kanssa Janikalla kunnes menin Anskulle, Lauran, Ellin ja Anskun kanssa. 


Joulun jälkeisiin ostoksiin sisältyi tämä napakoru, mekko, alusvaatteita v itusti, keikkalippu, uus laturi, ruokaa ja huppari.

 Uusvuosi oltiin sitten porukalla taas kirjasniemessä, jännää kuinka alotettiin ja lopetettiin vuosi 2014 samojen ihmisten kanssa. Mukavaa oli, eksistentiaalikriisistäni huolimatta, koska vuoden vaihtumisen jälkeen todellisuus iski ihan vitun lujaa suoraa naamaan ja tuli siinä "pienet" itkut tirautettua keittiön lattialla. Hävettää. 


Sain eilen ehkä elämäni parhaan neuvon: "kaikki paska mitä joudut kokeen, tiivistyy yhteen sormeen ja se on se keskimmäinen." Aattelin ottaa elämäntavaks. 


loman aikana oon myös huomannut, kuinka perseestä tunteet oikeesti on, koska tunne mitä oon viimeaikoina tuntenut on ollut sellanen, etten ole ikinä kokenut mitään näin vitun vahvaa ketään kohtaan ja se on ihan helvetin pelottavaa. Muutenkin kun kyseinen ihminen ei pidä minusta luultavasti missään mielessä. Mutta päätin ottaa fuck you asenteen ja tukahduttaa tunteet kuten aina, nyt se saattaa vaan olla astetta vaikeampaa. 

Mutta joo "new year, new me" on jäätävää bullshittiä koska hädintuskin selvisin viimevuodestakaan, mutta toivottavasti kaikki pystyy viemään elämäänsä parempaan suuntaan uuden vuoden kunniaksi, mun ainoa tavoite on olla vaan onnellinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti