† † † † † † † Let's kill tonight † † † † † † †

sunnuntai 24. tammikuuta 2016

I will make you believe you are lovely

Heipsan!

Nyt aattelin pitkästä aikaa purkaa tänne arkista höpinää ja sellasta. 

Mun viikkoaikataulu menee kutakuinkin näin: 
Ma-Ti lahnailen koska koulun jälkeen vapaata!
Ke-Pe treenit, torstaisin myös junnujen valmennus, jonka jälkeen omat treenit.
La, junnujen valmennus, iltapäivä vapaata lahnailua,
ja Su, ylläripylläri, treenit. 
En muista, oonko täällä vielä puhunut siitä että pääsin naisten uuteen 2. joukkueeseen, Diamondcatseihin, tavoitteena SM-karsinnat. 
Oon ehkä vihdoin löytänyt tasapainon vapaa-ajan, cheerleadingin ja koulun välille. Ennen oon ehkä vähän yliarvioinut itseeni, ja laittanut viikot ihan täyteen kaikkea hommaa ja tekemistä, nyt on hyvä kun löytyy sopivasti sitä aikaa, millon ei ole pakko tehdä yhtään mitään.
Heräsin kanssa joulun jälkeen siihen faktaan, kuinka paljon mä oikeasti olenkaan lihonut. Siispä lopetin herkut, rasvaset ruoat, vaaleet viljat jne jne. ja oon laihtunut jo 5kg! Oon itsestäni ihan über ylpeä, koska en oo koskaan ennen saanut näin hyviä tuloksia, saatika kestänyt terveellisten elämäntapojen kanssa näin kauaa. Tavoitteena olis laihtua 10kg, ja puolivälissä mennään jo 20. päivän jälkeen. Kerrankin on itsevarma olo! Hyvä apu tässä on ollut MyFitnessPal sovellus, todella kätevä imo.

Tottakai sitä stressiäkin löytyy, koska kaukosuhde jota on ihan älyttömän vaikeeta pitää yllä rahatilanteen ja ajan takia. Lisäks opiskelu hajottaa, koska catering ei tosiaan ole mun ala, huomasin sen viime työssäopissa. Tavoitteena olis nuoriso- ja vapaa-ajanohjauskoulutus jossakin päin suomea, ei tietoa vielä, missä. Lisäks ikuinen rahatilanneahdistus, koska cheerleading tulee ihan älyttömän kalliiksi mun olemattomalle kukkarolle. Hajottaa, jos joudun taas lopettaa. 

En tiedä, mikä tän postauksen idea oli. Halusin vaan selittää. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti